2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

Üniversitemizin 2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Haraketliliği Başvuruları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden, 20 Şubat Salı - 05 Mart Pazartesi, 2018 tarihleri arasında online alınacaktır.  Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin ilgili tarih aralığında basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrencilerin; Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir;

Fransızca: 14 Mart Çarşamba

Almanca: 13 Mart Salı

İngilizce: 12 Mart Pazartesi

Yabancı Dil Sınavından 100 üzerinden 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır. Erasmus yabancı dil sınavından başarılı olmuş öğrencilerin programdan yararlanabilmek için üniversite tercih formlarını en geç 26 Mart 2018 tarihine kadar Bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru ve seçim sürecine ilişkin detayla bilgiler ve takvim Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi web sayfasında ilan edilmiştir: http://dosya.marmara.edu.tr/international/TAKV_M-2018-2019.pdf 

Ayrıca sürece ilişkin güncel duyurular Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi web sayfasında yapılacaktır: http://uluslararasi.marmara.edu.tr/

Süreç ile ilgili 20 Mart 2018 Salı günü 12.00 – 13.00 saatleri arasında Göztepe Kampüsü Mühendislik Fakültesi B Binası Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonu’nda koordinatörlere yönelik Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Başvurunuzun herhangi bir aşamasında sorularınız için bölüm Erasmus Koordinatörleri ile görüşebilirsiniz.

 

Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Bölümü Erasmus Koordinatörü: Doç. Dr. Suzan Abdurrahmanoğlu

Kimya Bölümü Lisans Erasmus Koordinatörü: Doç. Dr. Melek Şirin Çelik

HIZLI ERİŞİM