Fen-Edebiyat FakültesiKimya

Biyokimya Anabilim Dalı Duyurular

Biyokimya Anabilim Dalı

Duyurular

Besin Biyokimyası/Besin Kimyası   Bütünleme Sonuçları (itirazlarınızı 08.06.2017 Persembe gunune kadar yapınız)

Scientific English II Final (İtirazlarınızı 03.06.17 Cumartesi gününe kadar yapınız. Cumartesi günü kesin kayıt verilecektir.)

General Chemistry Lab II  Final (İtirazlarınızı 03.06.17 Cumartesi gününe kadar yapınız. Cumartesi günü kesin kayıt verilecektir.)

Molecular Biology Final (İtirazlarınızı 02.06.17 Cuma gününe kadar yapınız. Cuma günü kesin kayıt verilecektir.)

Molecular Biology II Final (İtirazlarınızı 02.06.17 Cuma gününe kadar yapınız. Cuma günü kesin kayıt verilecektir.)

Biochemistry II Final (İtirazlarınızı 02.06.17 Cuma gününe kadar yapınız. Cuma günü kesin kayıt verilecektir.)

BESİN BİYOKİMYASI/BESİN KİMYASI     Final Sonuçları   (İtirazlarınızı 02.06.17 Cuma gününe kadar yapınız. Cuma günü kesin kayıt verilecektir.)

Scientific English II Ödev listesi   (Güncellendi)

General Chemistry Lab II, Scientific English II, Biochemistry II, Molecular Biology II ve Molecular Biology Derslerinin vize mazeret sınavları 25 Nisan Salı günü 09.30'da gerçekleştirilecektir.

General Chemistry Lab II soru çözümü 26 Nisan 2017 tarihinde C309 nolu derslikte, 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Besin Kimyası Vize / Besin Biyokimyası Vize

Molecular Biology Vize

General Chemistry Lab II Vize

Scientific English II Vize

Sci Eng II Lecture I Lecture V (Türkçe-İngilizce)

Biochemistry Lab Deney Sonucu  Mert  Celile  Yonca

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi      Öğrenci Görev Çizelgesi       Yönerge       Proje Dosyası

General Chemistry Lab II Öğrenci Grup Listesi   (Listede ismi bulunmayan, ancak derse devam etmek isteyen öğrencilerin ofisime gelerek listeye isim yazdırmaları gereklidir.)

LAB FÖYLERİ

2016-2017 Bahar Yarıyılı Biyokimya Lab-II Föyü

DERS NOTLARI

Biyokimya ders Notları Türkçe I. Dönem II. Dönem

General Chemistry Lab II Solutions  Reaction Rates

Besin Biyokimyası/Besin Kimyası  Not-1 (Not-1_6slayt) Not-2 (Not-2 6slayt) Not-3  (Not-3 6slayt) Not-4 (Not-4 6slayt) Not-5  (Not-5 6slayt) 11.05.2017   Deney1  Deney2  Deney3 Deney 3 sonuç

Besin Biyokimyası/Besin Kimyası  Toplu ders notları Toplu ders notları_6slayt (tüm notların birleştirilmiş son halidir)

Biochemistry II Lecture I Introduction to metabolism  1 slide/page  4 slide/page

Biochemistry II Lecture II Bioenergetic and metabolism  1 slide/page  4 slide/page

Biochemistry II Lecture III Vitamins, structure and functions as cofactors  1 slide/page  4 slide/page

Biochemistry II Lecture IV Carbohydrate Metabolism Part I 1 slide/page  4 slide/page

Biochemistry II Lecture IV Carbohydrate Metabolism Part II (güncel, tamamlanmış) 1 slide/page  4 Slide /Page

Biochemistry II TCA ve Fotosentez 1 sayfa 4 sayfa

Biochemistry II Azotlu Bileşikler ve Lipitlerin Metabolizması 1 sayfa 4 sayfa

Scientific English II Lecture I

Scientific English II Lecture II

Scientific English II Lecture III

Scientific English Lecture IV

Scientific English Lecture V

Scientific English Lecture VI

Scientific English Lecture VII

Scientific English Lecture VIII

Molecular Biology II

Enzim Kimyası ve Kinetiği Proteinler ve Enzimlere Giriş

Bu sayfa Kimya tarafından en son 06.06.2017 11:34:53 tarihinde güncellenmiştir.